Vasaskeppet

Stig ombord på det kungliga regalskeppet Vasa, som blev en symbol för Sveriges och Gustav II Adolfs stora makt i början av 1600-talet.

Details

Välkommen till det pampiga Vasarummet som skapats med inspiration från det enda svenska fartyget på Havshotellet. Regalskeppet Vasa byggdes som en symbol för Sveriges och Gustav II Adolfs militära och politiska makt. Söndagen den 10 augusti 1628 kantrade hon utanför Beckholmen i Stockholms inlopp på sin jungfruresa och sjönk sedan till botten . Efter några misslyckade försök att bärga henne på glömdes Vasa nästan bort och lyftes över vattenytan först år 1961. Hon finns att ses på museum i Stockholm där man arbetar för att bevara detta historiska skepp för kommande generationer.

Familjerum

Yta: 34 kvm Två sovrum sammanlänkade med en dörr. Ett rum med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Båda rummen har egen ingång och hall. Badrum med dusch och en extra toalett.
Utrustning: Stor TV, fåtölj, skrivbord, garderob och kylskåp.
Bekvämligheter: Vattenkokare och hårfön. Kaffe, te, choklad och hygienartiklar.

Booking

Rooms

Anpassningsbara sängar

You bed most confortable bed in the world

Our ergonomic beds can be super soft, very firm, or anything in between – a YouBed will always adapt to your special personal preferences. Regardless of height, weight, body shape or sleeping position.

Explore Smarty