Vasaskeppet

Stig ombord på det kungliga regalskeppet Vasa, som blev en symbol för Sveriges och Gustav II Adolfs stora makt i början av 1600-talet.

Detaljer

Välkommen till det pampiga Vasarummet som skapats med inspiration från det enda svenska fartyget på Havshotellet. Regalskeppet Vasa byggdes som en symbol för Sveriges och Gustav II Adolfs militära och politiska makt. Söndagen den 10 augusti 1628 kantrade hon utanför Beckholmen i Stockholms inlopp på sin jungfruresa och sjönk sedan till botten . Efter några misslyckade försök att bärga henne på glömdes Vasa nästan bort och lyftes över vattenytan först år 1961. Hon finns att ses på museum i Stockholm där man arbetar för att bevara detta historiska skepp för kommande generationer.

Familjerum

Yta: 34 kvm Två sovrum sammanlänkade med en dörr. Ett rum med dubbelsäng och det andra med två enkelsängar. Båda rummen har egen ingång och hall. Badrum med dusch och en extra toalett.

Utrustning: Stor TV, fåtölj, skrivbord, garderob och kylskåp.

Bekvämligheter: Vattenkokare och hårfön. Kaffe, te, choklad och hygienartiklar.

Anpassningsbara sängar

You bed most confortable bed in the world

Våra ergonomiska sängar kan vara supermjuka, mycket fasta eller vad som helst däremellan - en YouBed kommer alltid att anpassa sig till dina speciella personliga preferenser. Oavsett höjd, vikt, kroppsform eller sovläge.

Explore Smarty